Klijenti

Po zahtevu i u skladu sa potrebama klijenata, međunarodnih i lokalnih kompanija poput Philip Morris, NIS a.d., Metro Cash & Carry, EATON, OMV, Siemens, Falke, Nestle, Pfizer,  InBev, Polimark, BIGZ… organizovali smo i realizovali treninge za grupe od 5 do 70 ljudi, na srpskom i engleskom jeziku, u Srbiji i inostranstvu, kao i predavanja za od 50 do 200 prisutnih.

Sve seminare karakterišu veoma visoke ocene i zadovoljstvo učesnika i njihovih pretpostavljenih, o čemu svedoče mnoge Reference u pisanoj formi i, što je najvažnije, višegodišnje uspešne saradnje.

Obuke

Znanje i veštine sticane u međunarodnim institucijama, obogaćene su konkretnim lokalnim primerima iz lične i iz prakse više od 5.000 polaznika naših obuka u oko 700 trening dana, kao i pozitivnim ocenama preko 5.000 prisutnih učesnika na našim predavanjima širom cele Srbije.

Aktuelni svetski trendovi potvrđuju da su ovakve obuke neophodan alat svakoj kompaniji koja pretenduje na lidersko mesto na tržištu i razume da njena snaga i kvalitet ponajviše leži u ljudima koji u njoj rade i nivou znanja i veština koje oni poseduju.

 

Mentor plus

Centar za konsalting i poslovno usavršavanje Mentor plus, posedujući višegodišnje iskustvo i međunarodne sertifikate, brojne klijente u vidu renomiranih kompanija i auditorijum od nekoliko hiljada učesnika do sada, predstavlja referentnu adresu i sinonim kvaliteta u oblasti treninga i razvoja zaposlenih u Srbiji i regionu.

Međunarodni sertifikati i članstva (CIPD, K&T, PMI, Management Development Institute…)  obogaćeni dugogodišnjom praksom i bogatom listom Referenci, garancija su da znamo i možemo da budemo vaš pouzdan partner u svakom poslovnom izazovu.

MENTOR Plus

MENTOR Plus je Trening Centar za konsalting i poslovno usavršavanje koji, posedujući višegodišnje iskustvo i međunarodne sertifikate, brojne Reference renomiranih kompanija i auditorijum od 10.000 hiljada učesnika do sada, predstavlja referentnu adresu i sinonim kvaliteta u oblasti treninga i razvoja zaposlenih u Srbiji i regionu.

Read More

Obuka meseca – UPRAVLJANJE VREMENOM I ZADACIMA

VREME - resurs vredniji od novca. Koliko uspevamo da upravljamo svojim vremenom toliko smo i uspešni! Ovaj trening je namenjen svima koji žele da saznaju kako u minimalnom roku postići maksimalne rezultate, kako se bolje organizovati i postići balans između poslovnog i privatnog, smanjiti stres a doskočiti rokovima.

Read More

Coach & Leadership

PROBUDITE u sebi lava koji spava i odvežite svoj liderski potencijal! U želji da poslovni ljudi i iz Srbije dobiju najbolju edukaciju ovog tipa po najpovoljnijim uslovima, ovaj ekskluzivni trening dovodimo u Beograd. Vrhunski treneri i koučevi, međunarodno priznati programi i sertifikati – u vašem komšiluku. Više nema izgovora!

Read More

Izdvajamo – PRODUKTIVNI SASTANCI

KAKO neproduktivne i besciljne sastanke pretvoriti u uspešne, konstruktivne i dinamične? Kako proceniti da je sastanak zaista potreban, ne otezati ga u beskonačno i zaključiti ga konkretnim predlozima i konačnim odlukama? Zbog ovih večito aktuelnih pitanja, napravili smo trening koji se bavi temom -PRODUKTIVNI SASTANCI.

Read More
18
Feb

TIMSKI RAD… poželjna forma ili faktor preživljavanja?

Uzmite mi fabrike i spalite zgrade.  Ali, ostavite mi ljude i započeću sve iznova.                                                                                   […]

04
Apr

Postanite sertifikovani coach

PROBUDITE U SEBI LAVA KOJI SPAVA I ODVEŽITE SVOJ LIDERSKI POTENCIJAL!   Ovo Coach & Leadership putovanje započinjemo Potragom za skrivenim blagom koučinga, koja obećava da se kući nećete vratiti praznih ruku, jer, sledeći putokaze na ovom treningu, postaćete: SERTIFIKOVANI COACH – LIDER MODERNOG DOBA                        […]

07
Mar

Top obuka s međunarodnim pečatom

ZAJEDNIČKA VIZIJA = USPEŠNO PARTNERSTVO Veliko nam je zadovoljstvo što smo započeli uzbudljivo partnerstvo sa kompanijom Academy of Coaching Excellence, Coaching Systems iz Praga, koja se bavi razvojem koučinga i liderskih veština. Težeći uvek najvišim profesionalnim standardima, Academy of Coaching Excellence (ACE) je prvi i jedini u Češkoj, akreditovan od strane Evropskog Mentoring & Koučing Saveta (EMCC) […]