Klijenti

Po zahtevu i u skladu sa potrebama klijenata, međunarodnih i lokalnih kompanija poput Philip Morris, NIS a.d., Metro Cash & Carry, EATON, OMV, Siemens, Falke, Nestle, Pfizer,  InBev, Polimark, BIGZ… organizovali smo i realizovali treninge za grupe od 5 do 70 ljudi, na srpskom i engleskom jeziku, u Srbiji i inostranstvu, kao i predavanja za od 50 do 200 prisutnih.

Sve seminare karakterišu veoma visoke ocene i zadovoljstvo učesnika i njihovih pretpostavljenih, o čemu svedoče mnoge Reference u pisanoj formi i, što je najvažnije, višegodišnje uspešne saradnje.

Obuke

Znanje i veštine sticane u međunarodnim institucijama, obogaćene su konkretnim lokalnim primerima iz lične i iz prakse više od 4.500 polaznika naših obuka u oko 600 trening dana, kao i pozitivnim ocenama preko 5.000 prisutnih učesnika na našim predavanjima širom cele Srbije.

Aktuelni svetski trendovi potvrđuju da su ovakve obuke neophodan alat svakoj kompaniji koja pretenduje na lidersko mesto na tržištu i razume da njena snaga i kvalitet ponajviše leži u ljudima koji u njoj rade i nivou znanja i veština koje oni poseduju.

 

Mentor plus

Centar za konsalting i poslovno usavršavanje Mentor plus, posedujući višegodišnje iskustvo i međunarodne sertifikate, brojne klijente u vidu renomiranih kompanija i auditorijum od nekoliko hiljada učesnika do sada, predstavlja referentnu adresu i sinonim kvaliteta u oblasti treninga i razvoja zaposlenih u Srbiji i regionu.

Međunarodni sertifikati i članstva (CIPD, K&T, PMI, Management Development Institute…)  obogaćeni dugogodišnjom praksom i bogatom listom Referenci, garancija su da znamo i možemo da budemo vaš pouzdan partner u svakom poslovnom izazovu.

Mentor plus

Mentor plus je Trening Centar za konsalting i poslovno usavršavanje koji, posedujući višegodišnje iskustvo i međunarodne sertifikate, brojne Reference renomiranih kompanija i auditorijum od 10.000 hiljada učesnika do sada, predstavlja referentnu adresu i sinonim kvaliteta u oblasti treninga i razvoja zaposlenih u Srbiji i regionu.

Read More

Priručnik & Planer

Ključ uspešno i na vreme obavljenog posla u današnje vreme je pravilno planiranje. Namera nam je bila da, umesto svima dosadnih rokovnika, ponudimo nešto što će rutinu svakodnevnog planiranja učiniti zanimljivom, korisnom i poučnom. Dokaz da smo uspeli u tome je preko 10.000 prodatih primeraka Planera do sada.

Read More

Coach & Leadership

Probudite u sebi lava koji spava i odvežite svoj liderski potencijal! U želji da poslovni ljudi i iz Srbije dobiju najbolju edukaciju ovog tipa po najpovoljnijim uslovima, ovaj ekskluzivni trening dovodimo u Beograd. Vrhunski treneri i koučevi, međunarodno priznati programi i sertifikati – u vašem komšiluku. Više nema izgovora!

Read More

POMOZIMO UGROŽENIMA OD POPLAVA

Vlada Republike Srbije otvorila je dinarski i devizni račun za uplatu pomoći postradalima u poplavama. DINARSKI RAČUN: 840-3546721-89 NAMENSKI DEVIZNI RAČUN: 01-504619-100193230-000000-0000 Ili bar pošaljimo SMS na 1003 BUDIMO HUMANI! NIJE TEŠKO! A ZNAČI MNOGO!

Read More
04
Apr

Postanite sertifikovani coach

PROBUDITE U SEBI LAVA KOJI SPAVA I ODVEŽITE SVOJ LIDERSKI POTENCIJAL!   Ovo Coach & Leadership putovanje započinjemo Potragom za skrivenim blagom koučinga, koja obećava da se kući nećete vratiti praznih ruku, jer, sledeći putokaze na ovom treningu, postaćete: SERTIFIKOVANI COACH – LIDER MODERNOG DOBA                        […]

07
Mar

Top obuka s međunarodnim pečatom

ZAJEDNIČKA VIZIJA = USPEŠNO PARTNERSTVO Veliko nam je zadovoljstvo što smo započeli uzbudljivo partnerstvo sa kompanijom Academy of Coaching Excellence, Coaching Systems iz Praga, koja se bavi razvojem koučinga i liderskih veština. Težeći uvek najvišim profesionalnim standardima, Academy of Coaching Excellence (ACE) je prvi i jedini u Češkoj, akreditovan od strane Evropskog Mentoring & Koučing Saveta (EMCC) […]

13
Dec

Koja je sličnost između fudbalskog trenera i menadžera?

Koja je sličnost između fudbalskog trenera i menadžera? Brazil 2014. Svi smo u euforiji oko nedavnog žrijeba, kladionice već uveliko trljaju ruke, adrenalin skače na svaku loptu, očekivanja su velika i tema uvijek aktualna – nogomet! Kako je sve počelo? Vjerojatno je netko imao nekakvu «loptu», nešto otprilike okruglo i igrao se s tim. Poslije […]